Om os

Pronto Callcenter

Pronto Callcenter er startet i 2012.

Firmaet blev i oktober 2019 overtaget af Liselund Slot Holding, og senere i maj 2022 af folkene bag vores mangeårige partner Salgsmani, og vi er nu per 1. februar 2023 flyttet i nye skønne lokaler i Nyråd ved Vordingborg.

De fleste af medarbejderne har mange års erfaring fra callcenterbranchen og har serviceret nogle af de største virksomheder i norden og Skandinavien.

Telefonpasning og receptionistservice - uden binding og abonnement.

Firmaprofil & grundlag

Pronto er italiensk og har to betydninger; Den ene svarer til vores ”hallo”, den anden er ”klar” – og det er lige hvad vi er. Klar til at hjælpe dig med at besvare din telefon. Pronto Callcenter er et callcenter, der primært beskæftiger sig med telefonpasning, receptionistservice og kalenderstyring for alle typer af firmaer. Vi er beliggende i dejlige lyse lokaler i Nyråd ved Vordingborg.

Pronto Callcenter så dagens lys i maj måned 2012. Vores baggrund er mange år i callcenterbranchen hvor vi, udover at have beskæftiget os med receptionistservice og telefonpasning, også har ydet kundeservice og booking for flere store selskaber.

Vi kender vigtigheden af at smile i telefonen og mange års erfaring har lært os, hvordan man bedst møder kunden i telefonen og giver denne en god oplevelse. Vi gør alt for at lære dit firma så godt at kende som muligt, så kunden ikke har følelsen af at blive mødt af et callcenter, men af en ansat i netop din virksomhed.

Hos Pronto har vi naturligvis vores mærkesager.
Vi vil holde tingene så simple som muligt, og kvaliteten så høj som mulig. Hos Pronto er det vigtigt at alle er tilfredse, – både vores kunder og vores medarbejdere. Tilfredse medarbejdere yder et bedre stykke arbejde og det giver tilfredse kunder.

Partners

Dansk byggeri

Organisationen for byggeri, anlæg og industri Dansk Byggeri er erhvervs- og arbejdsgiverorganisationen inden for byggeri, anlæg og byggeindustri. Med omkring 5.700 medlemmer spænder organisationen bredt geografisk og fagligt og dækker alle led i byggeprocessen.

Anmeld Håndværker

Bliv medlem af Anmeld Håndværker De fleste danskere er bange for at ende med en dårlig håndværker - det er slut nu. Vores medlemmer giver den gas, når det kommer til godt håndværk og super service. Er du en dygtig håndværker, så hører vi også gerne fra dig. Skriv til os på info@anmeld-haandvaerker.dk eller giv et kald på 70 227 227 (hverdage fra 9-16).

Cereda

Cereda er en brancheorganisation med en mission om at favne regnskab og økonomi til gavn for vores medlemmer—ved at være der. Det gælder, når det kommer til at hjælpe det enkelte medlem og når det drejer sig om at sætte fokus på branchen. Vi har mere end 300 medlemmer fordelt over hele landet, som tæller bogholdere, controllere, revisorer, konsulenter og ledere, som vist i organisationsstrukturen.