Prontopigerne

Fast stab

Pronto Callcenter har en fast stab af piger/kvinder i alderen 20-53, nogle af os kender hinanden fra tidligere stillinger i callcenterbranchen, andre er helt nye i branchen. Med mange års erfaring indenfor såvel kundeservice, telefonpasning, kvalitetsstyring og produktudvikling tegner de 10 kolleger Pronto Callcenter. Vi kender hinanden rigtig godt, og kører derfor fint i spænd i det daglige arbejde. Vi har en fin kemi og er gode til ping-ponge og supplere hinanden. Det den ene ikke kan eller ved klarer de andre.

Mette

Afdelingsleder

Stiftede Pronto Callcenter i maj 2012, men solgte i oktober 2019 til Liselund Slot Holding, og er herefter fortsat som daglig leder og ansvarlig. Direkte kontakt tlf: 81801313 mail: mmk@prontocallcenter.dk

Laura

Dritsansvarlig

Prontopige siden 2015. Laura har været hos os on/off i mange år og kender Pronto ud og ind. Laura er pr oktober 2020 udnævnt til driftsansvarlig og sørger for at alting spiller, både for os og vores kunder.

Rikke

Driftskoordinator

Prontopige siden maj 2017. Rikke er guld værd for os, for hun er vores pålidelige backup som ved det meste om det hele. Rikke kender både vores kunder og vores drift og har et godt overblik.

Marie

Driftchef

Marie er pt på barsel.Prontopige siden marts 2014. Marie har det store overblik og sørger for at alt glider som det skal. Og så kan hun noget med teknik.

Lone

Receptionist

Prontopige siden august 2018. Lone er cand mag i dansk, så hun hjælper os alle med at få stavet og formuleret os korrekt hvis vi er i tvivl. Derudover har Lone en humoristisk sans udover det sædvanlige.

Jeanette

Receptionist

Prontopige siden februar 2020. Jeanette er en af vores ældre piger, men med et humør og gåpåmod som en 20 årig! Jeanette er rigtig glad for sit job som receptionist og det kan høres!

Klara

Receptionist

Prontopige siden marts 2019. Klara er en af vores yngste piger, men klarer alle opgaver til bravour og har lært alt på rekordtid.

Mie

Receptionist

Prontopige siden august 2020. Mie har taget os alle med storm. Hun er et naturtalent på en telefon og har altid overskud til lige det ekstra. Mie indgår også i teamet med Mette omkring markedsføring.

Ida

Receptionist

Prontopige siden oktober 2019. Ida er også en af vores tre dygtige oktoberpiger. Ida er utroligt hurtig til at lære alt og er uundværlig for os allerede.