Prontopigerne

Fast stab

Pronto Callcenter har en fast stab af piger/kvinder i alderen 20-53, nogle af os kender hinanden fratidligere stillinger i callcenterbranchen, andre er helt nye i branchen. Med mange års erfaring indenfor såvel kundeservice, telefonpasning, kvalitetsstyring og produktudvikling tegner de 10 kolleger Pronto Callcenter. Vi kender hinanden rigtig godt, og kører derfor fint i spænd i det daglige arbejde. Vi har en fin kemi og er gode til ping-ponge og supplere hinanden. Det den ene ikke kan eller ved klarer de andre.

Mette

Afdelingsleder

Stiftede Pronto Callcenter i maj 2012, men solgte i oktober 2019 til Liselund Slot Holding, og er herefter fortsat som daglig leder og ansvarlig. Direkte kontakt tlf: 81801313 mail: mmk@prontocallcenter.dk

Marie

Driftchef

Prontopige siden marts 2014. Marie har det store overblik og sørger for at alt glider som det skal. Og så kan hun noget med teknik.

Tanya

Kundeansvarlig (på barsel)

Prontopige siden juni 2015. Tanya er født med et stort kundeservicegen og er fantastisk til at holde styr på vores kunder. Og så smiler Tanya altid!

Rikke

Kundeansvarlig

Prontopige siden maj 2017. Rikke er guld værd for os, for hun er vores pålidelige backup når Marie og Tanya har været på barsel. Rikke kender både vores kunder og vores drift og har et godt overblik.

Lone

Receptionist

Prontopige siden august 2018. Lone er cand mag i dansk, så hun hjælper os alle med at få stavet og formuleret os korrekt hvis vi er i tvivl. Derudover har Lone en humoristisk sans udover det sædvanlige.

Ida

Receptionist

Prontopige siden oktober 2019. Ida er også en af vores tre dygtige oktoberpiger. Ida er utroligt hurtig til at lære alt og er uundværlig for os allerede.

Klara

Receptionist

Prontopige siden marts 2019. Klara er en af vores yngste piger, men klarer alle opgaver til bravour og har lært alt på rekordtid.

Jeanette

Receptionist

Prontopige siden februar 2020. Jeanette er lige nu ganske frisk i rollen som receptionist, men det går forrygende og vi håber på at have hende i mange år endnu.

Freja

Receptionist

Prontopige siden oktober 2019. Freja er den sidste af de tre oktoberpiger, men bestemt lige så dygtig som de andre. Freja er altid dejlig rolig i sine kald og meget serviceminded.

Cecilie

Receptionist

Prontopige siden oktober 2019. Cecilie er en af tre piger der startede samtidig og det er gået over al forventning. Cecilie vil fremover også skule hjælpe Mette med salg.