Prontopigerne

Fast stab

Pronto Callcenter har en fast stab af piger/kvinder i alderen 20-60, nogle af os kender hinanden fra tidligere stillinger i callcenterbranchen, andre er helt nye i branchen. Med mange års erfaring indenfor såvel kundeservice, telefonpasning, kvalitetsstyring og produktudvikling tegner de 10 kolleger Pronto Callcenter. Vi kender hinanden rigtig godt, og kører derfor fint i spænd i det daglige arbejde. Vi har en fin kemi og er gode til ping-ponge og supplere hinanden. Det den ene ikke kan eller ved klarer de andre.

Mette

Afdelingsleder

Stiftede Pronto Callcenter i maj 2012, men solgte i oktober 2019 til Liselund Slot Holding, og er herefter fortsat som daglig leder og ansvarlig. Direkte kontakt tlf: 81801313 mail: mmk@prontocallcenter.dk

Laura

Dritsansvarlig

Prontopige siden 2015. Laura har været hos os on/off i mange år og kender Pronto ud og ind. Laura er pr oktober 2020 udnævnt til driftsansvarlig og sørger for at alting spiller, både for os og vores kunder.

Mie

Driftsleder

Prontopige siden august 2020. Mie har taget os alle med storm. Hun er et naturtalent på en telefon og har altid overskud til lige det ekstra. Mie overtager Lauras stilling som driftsleder i slut 2022

Rikke

Driftskoordinator

Prontopige siden maj 2017. Rikke er guld værd for os, for hun er vores pålidelige backup som ved det meste om det hele. Rikke kender både vores kunder og vores drift og har et godt overblik.

Lone

Receptionist

Prontopige siden august 2018. Lone er cand mag i dansk, så hun hjælper os alle med at få stavet og formuleret os korrekt hvis vi er i tvivl. Derudover har Lone en humoristisk sans udover det sædvanlige.

Birka

Receptionist

Prontopige siden maj 2022. Birka er uddannet biblotekar, men er så dygtig til mange ting, og vi er rigtigt glade for at have hende med hos os!

Jeanette

Receptionist

Prontopige siden februar 2020. Jeanette er en af vores ældre piger, men med et humør og gåpåmod som en 20 årig! Jeanette er rigtig glad for sit job som receptionist og det kan høres!

Bettina

Receptionist

Prontopige siden juni 2022. Bettina er vores nyeste og yngste skud på stammen, og hun er super skarp og dygtig og lærer alting super hurtigt.

Tina

Receptionist

Prontopige siden maj 2021. Tina er kun hos os på deltid, men alligevel en vigtig og stor del af vores team som vi bestemt ikke vil undvære

Helene

Receptionist

Prontopige siden august 2021. Helene var helt ny til at passe telefoner da hun kom til os, og nok lidt forsigtig. Der gik dog ikke længe for Helene jonglerede yderst professionelt med sine kald, og det er en fornøjelse at se hendes udvikling