Pronto Callcenter samarbejder med

Vidste du at 70 % af kunderne ringer videre til det næste firma på listen, hvis din telefon ikke bliver besvaret første gang?

Det er altafgørende at telefonen bliver besvaret – det ved Dansk Byggeri. Det er derfor de har valgt os som deres samarbejdspartner.

Som medlem får du 14 dages gratis og uforpligtende prøveperiode på telefonpasning. Herefter er der ingen binding eller abonnement. 

Herefter får du 10 % rabat på din regning – hver gang!

Læs mere om vores løsninger og priser herunder.

Alle priser er angivet excl moms.

Telefonpasning med beskedservice

Vi besvarer din telefon med firmanavn, når du ikke selv kan eller permanent, det er op til dig. Herefter sender vi straks en besked til dig på mail med navn og telefonnummer på opkalder samt en kort besked om hvad det drejer sig om. Du ringer tilbage når det passer ind i dit program.

Telefonpasning med receptionistservice

Vi besvarer jeres telefon med firmanavn, når I ikke selv kan eller permanent, det er op til jer. Herefter stiller vi videre til den enkelte medarbejder, såfremt vi får fat i vedkommende. Er der ingen vi kan stille videre til, tager vi imod besked som sendes på sms eller mail. Medarbejderen ringer tilbage når han/hun kan.

Telefonpasning med kalenderstyring

Vi besvarer jeres telefon med firmanavn, når I ikke selv kan eller permanent, det er op til jer. Vi har adgang til jeres kalender og foretager bookinger, ændringer eller aflysninger i den. Er der noget særligt udover dette, sender vi jer besked på sms eller mail.

Pronto Callcenter - vores priser

Husk at du får 10 % rabat på nedenstående priser

Eksempel

Telefonpasning for en tømrer

Vi tager de opkald han ikke selv kan nå.
I februar måned havde han 29 opkald. Ud af dem var ca. 8 kunder. Det lyder måske ikke af meget, men med en pris på 574 kr. for telefonpasningen, betyder det, at der skal være en avance på blot 70-100kr pr. kunde, så har det tjent sig ind. Mange er desuden forretningsforbindelser. Ville de blive ved med at benytte ham, hvis han aldrig var til at få fat på?

Du finder os i Nyråd!